Co-Work-TIC ens visita

El David i el Jordi són els dos  emprenedors que han creat Fibercat Jorda SL, empresa de gestió de comercial de productes i serveis de fibra òptica, que habitualment treballen a l’espai de coworking de la torre del Roser.

Els hem acompanyat a conèixer el nou espai de coworking de la nostra ciutat, el Coworking Creus, per a què coneguin també altres opcions de treball.

Fibercat Jorda SL és una empresa de Sant Feliu que va nèixer el febrer d’enguany. En Jordi, santfeliuenc, i en David, d’Esplugues, ja coneixien el mercat d’instal·lació de fibra òptica i van veure l’oportunitat de participar en alguns projectes de desenvolupament de la xarxa que s’estava produint. El seu client principal són les empreses homologades pels operadors de telefonia i des que van començar no han parat de treballar i de necessitar i contractar personal.

Per començar de manera ràpida i tenir un lloc on poder trobar-se amb clients i proveïdors van decidir-se a treballar a l’espai de coworking municipal de la Torre del Roser, on s’hi troben allotjats des de març.

Ara, al nostre municipi s’està iniciant com a projecte empresarial un espai de coworking privat, elCoworking Creus) , que ofereix altres prestacions i serveis diferents i que poden interessar-los a ells i a altres emprenedors.

Dins dels serveis que ofereix el Coworking Creus està l’accés a un servei de telefonia i manteniment informàtic, l’accés 24 hores a l’espai (mitjançant clau personal), l’accés a impressora i escàner, un servei d’assessoria financera per a emprenedors, espai office, sales de reunions equipades incloses en el preu de l’espai en la seva modalitat bàsica. Després, a part, permet el lloguer de despatxos compartits o no, de diferent capacitat i preus, i que permeten personalitzar l’espai amb la identitat de l’empresa i rebre visites (en els despatxos no compartits). Servei 24h 365 dies, incloent el mes d’agost, que serà el primer mes que els nostres emprenedors provaran a treballar-hi donat que Co-work-TIC romandrà tancat a l’agost.

Un espai de coworking a la nostra ciutat segur que generarà moltes més sinèrgies i actuarà com a pol d’atracció d’altres projectes emprenedors que puguin desenvolupar-se a i per la ciutat.

Un dels propers projectes a treballar-hi serà també un dels nostres yuzzers, doncs el Coworking Creus ofereix com a premi local la possibilitat de seguir-hi desenvolupant el seu projecte durant 3 mesos de manera gratuïta.

El 28 de juny, dia del tribunal yuzz, coneixerem  quin dels nostres yuzzers serà l’afortunat.