Creus36 amb Bàrbara López

A Sant Feliu hi ha des de fa poc un altre agent que recolza i facilita el desenvolupament de projectes emprenedors: el <href=”http://www.creus36.com/”>coworking Creus. Actualment, ja està assessorant i treballant amb un dels projectes de l’actual edició de Yuzz Sant Feliu 2016 al que va oferir estada gratuïta al seu centre amb el “Premi Coworking Creus  , i des de Sant Feliu Innova vam fer de connectors perquè coneguessin també aquest altre projecte.

En Sergi, l’emprenedor que gestiona l’espai de coworking, es va reunir amb la Bàrbara i el Dani i van veure en quin punt podien col·laborar. Precisament, un dels serveis que s’ofereixen als emprenedors que treballen al Coworking Creus és un assessorament financer i un acompanyament en l’accés a inversors.  Tots junts ja s’han posat a treballar!

Com veieu, des de Sant Feliu Innova, a banda del programa Yuzz per a joves emprenedors de base tecnològica, oferim als nostres emprenedors un recolzament i acompanyament personalitzat, suport municipal en la difusió dels projectes i assessorament a mida amb el mètode “1+4+1” de Sant Feliu Innova  i estem en continu contacte amb altres agents del territori que poden accelerar els  nostres projectes .141

Si teniu un projecte o una idea que us agradaria desenvolupar, veniu a veure’ns i us orientarem en els passos necessaris per dur-la a terme. Pots enviar un missatge a info@creus36.com.