Creus 36 a la inauguració del Centre Demostrador

La inauguració del nou centre CO-Innova Sant Feliu el dijous 19 d’abril serà una bona oportunitat per prendre contacte amb molts dels projectes i activitats que l’ompliran a partir d’ara i que impulsaran i dinamitzaran l’ecosistema innovador i tecnològic de Sant Feliu.

Tindrà una part al matí i una altra a la tarda. Serà una jornada de presentació al públic dels nous espais de què disposarà el centre, dels projectes i els agents locals que treballen en aquests moments en aquest àmbit, les institucions, partners, participants d’edicions anteriors de programes d‘emprenedoria i futurs col·laboradors. També s’aprofitarà l’esdeveniment per inaugurar oficialment el programa Yuzz/Explorer 2018, fer la cloenda del BIS’17 (Baix Innova Social) i oferir una mostra local d’emprenedoria jove i tecnològica dels projectes i ecosistema emprenedor de la Torre del Roser.
Programa inauguración Torre Del Roser
A la tarda hi haurà diverses activitats relacionades amb la inauguració oficial de CO-Innova Sant Feliu, el centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica de Sant Feliu de Llobregat. Serà a les 17 h quan es farà l’acte protocolari. Tot seguit hi haurà la inauguració oficial del programa Yuzz/Explorer i es presentaran els projectes d’aquest 2018.
A continuació es procedirà a la cloenda i entrega de premis de l’acceleradora de prototips d’innovació social de la XISC, el Baix Innova Social, BIS’17, on 12 projectes de la comarca amb impacte social  han pogut  prototipar els seus productes i serveis a través de sessions de treball amb metodologies innovadores com design thinking aplicat a l’economia social i solidària.
Una hora més tard, a les 18 h, podrem comprovar com diferents partners han donat suport als projectes i el llançament que molts d’ells han viscut. D’una banda hi haurà un espai per acollir i conèixer les plataformes d’inversió i les experiències a Sant Feliu. Comptarem amb talents com Quim Sánchez, fundador i CEO d’Allergeneat; Juliana Cadavid, Program Manager de la Fundación Ship2B;Roger Blanch, Startup Advisor; David Quilez, director de l’oficina BStartup i Èric Sicart, Business Development Manager a Braibook De l’altra banda, hi haurà també una trobada amb dos dels socis o partners que ofereixen suport a aquestes iniciatives: Sergi Moreno, CEO del Coworking Creus36 i Francesc Turró, director de Secotbcn (Voluntariat Senior d’Orientació Empresarial), i el grup d’empresaris senior que ofereixen desinteressadament la seva expertesa al programa Yuzz/Explorer des del seu inici.
El dia finalitzarà amb una sessió de treball de networking, aquí serà el torn de comprovar com es relacionen i interactuen els diferents actors de l’emprenedoria de la comunitat CO-Innova Sant Feliu: participants de Yuzz/Explorer i del BIS membres del grup d’experts Sant Feliu 2020, col·laboradors i altres partners presentaran els seus projectes, intercanviaran idees,  solucions, contactes i inquietuds. En aquest espai, volem donar visibilitat a les persones emprenedores participants dels projectes de l’entorn Co-Innova per tal que puguin donar a conèixer les seves iniciatives.
Co-Innova Sant Feliu és un espai obert, l’espai de la creativitat, la innovació social i/o tecnològica, les idees, la co-creació i el co-treball!
Us hi esperem!