Creus36 treballa amb Yuzzers

Ahir es va realitzar al Centre Cívic les Tovalloles l’acte final d’aquesta edició de Yuzz a Sant Feliu. Els yuzzers es van retrobar de nou en una jornada que va ser dinamitzada per Crea Lleure, un dels projectes yuzz d’aquest any .

L’Oriol, yuzzer, i l’Axel,   van fer de presentadors de l’acte i van introduir els convidats.

Amb les seves  paraules de benvinguda i felicitació als yuzzers, el Regidor Josep Mª Rañé, President de l’Àrea de Govern Obert i Serveis Generals,  va voler agrair l’empenta i la dedicació de tots els joves per a tirar endavant els seus projectes i la tasca que es fa des de l’Ajuntament, molts cops invisible i gris però necessària, per a què aquestes propostes puguin tirar endavant.
A l’acte també  vam comptar amb la presència de Liberto Gascón, representant al SECOT, entitat que tutoritza i assessora als yuzzers amb els seus voluntaris, i de Sergi Moreno, emprenedor que ha posat en marxa el Coworking Creus i amb el que alguns yuzzers de Sant Feliu han començat a treballar en la recerca de finançament i inversors.

Per tancar l’acte, la regidora d’activitat econòmica, Mª Cinta Daudé va posar en valor tots aquests anys de Yuzz a la ciutat i com la proposta s’ha consolidat i ha permés aflorar nous talents.

Abans de pasar al moment del lliurament de diplomes, la coordinadora de Yuzz Sant Feliu 2016, Txell Pedreño, va fer un repàs de tota la feina feta pels yuzzers durant aquest any: des de les primeres sessions de coneixement mutu  , els reptes , les formacions de CISE, les sessions amb emprenedors locals i comarcals, les tutories de SECOT, l’assessorament de Sant Feliu Innova,… fins al dia deltribunal i la ruta Lazzum.

I arribat el moment dels diplomes i reconeixement als projectes de Yuzz Sant Feliu.  Els components de Crea Lleure, projecte Yuzz 2016, van ser els encarregats de cridar  als projectes fent primer, una petita escenificació del que representa cadascun: els vídeos de 15 segons,  videojocs, webs, el temps,… Aquí els trobareu tots!

yuzz16